søndag den 25. juli 2010

Verdens grimmeste sofa...

...står uden tvivl herhjemme
Jeg har forsøgt at affarve en del af betrækket. Det er den del som nu er orange, men som det ses på billedet er farven stadig meget ujævn. Derfor tvivler jeg på at farven bliver jævn hvis jeg farver igen. Så sofaen blevet samlet, så vi i det mindste har en brugbar sofa indtil vi finder en mere permanent løsning. Jeg gider ærlig talt ikke bruge flere penge på farve og affarver når jeg ikke tror på at det bliver pænt i sidste ende.
Men intet er jo så skidt at det ikke er godt for noget og Silas elsker den nye sofa. Rano (orange) er for tiden hans yndlingsfarve, så han blev meget begejstret da han så betrækket.
Min personlige begejstring kan dog være på et meget lille sted, så jeg kan godt afsløre at mit primære ønske til min fødselsdag i september og til jul bliver penge til en ny sofa ;-)

4 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 2. Det er ikke noget 4 liter æter og en tændstik ikke kan kurere :)

  SvarSlet
 3. Jeg synes faktisk ikke den sofa er så dårlig. Hvis du bytter om på puderne ligner det et bevist valg og med den hjemmelavede stil du kører, synes jeg den er lidt cool :-)

  (som mor til 3 børn kan jeg også afsløre, at det vil være en rigtig god idé at vente med at købe ny sofa til børnene er blevet lidt større. Man slipper for at blive sur og skuffet over at børnene ikke behandler mors fine sofa som mor synes(mad og tegneredskaber er især involverert, så hvis den er god at sidde i så behold den lid endnu :-) )

  SvarSlet
 4. hvad hedder denne model? :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...