onsdag den 16. februar 2011

Mei tai #2

Mei tai til min dejlige mand:

Og et lille action-pic:

Faktaboks
Mønster
Denne tutorial.
Stof
Babyfløjl og halvpanama. Begge dele fra stof 2000.
Modifikationer
Stropperne er 26o cm i stedet for 210 cm og mavebæltet 190 cm i stedet for 170 cm, så den passer til min mand på 1,87 m.

7 kommentarer:

 1. Du er bare så god til de der mei tais :jubel: wauw hvor er den fed! Er nu stadig helt forelsket i den med sommerfuglene :lurve:

  SvarSlet
 2. Hvor er den fin! Kan han så selv få hende derom - eller skal han have hjælp?
  Stefan har jo brugt ringslyngen en del, men han kan stadig ikke selv finde ud af at tage den på og nægter at lære det - tosse! For det ville jo være noget lettere hvis han selv bare lærte at tage den på...

  SvarSlet
 3. Jeanette: Jeg kan faktisk også selv bedst lide den med sommerfuglene ;-D Manden har selv valgt stoffet til den her, han blev simpelthen trukket med i stof 2000...

  Kris: Jeps han kan faktisk selv sætte hende derom. Når jeg er hjemme giver jeg lige en hjælpende hånd, men hvis jeg ikke er hjemme klarer han det selv!

  SvarSlet
 4. Hold da op hvor er den flot, jeg glæder mig til at se ham med den og ikke mindst Ella

  SvarSlet
 5. Er ny i blogland, og er faldet over din fine blog! Jeg er helt vild med dine mei tai's, ved du hvornår de kan bruges fra?

  mvh. fiflerierpaafjerde

  SvarSlet
 6. Hej fiflerierpaafjerde
  Velkommen til!
  Mei Tai's kan bruges fra ca 4-6 mdr. Hvis du gerne vil slynge, vil jeg anbefale at kigge forbi slyngebarn.dk. Der er masser af hjælp at hente. Der er også ofte møder rundt omkring i landet, hvor du kan prøve forskellige slynger og få masser af hjælp. Forresten hedder jeg Lis derinde ;)

  SvarSlet
 7. Hej Lis! Tusind tak for svar! Jeg har en strækvikle som jeg var super glad for med min søn, men tænker nu at en mei tai kan bruges i lidt længere tid (jeg har en lille ny i maven nu nemlig), og så også til min nu snart store dreng, der ofte gerne vil bæres :-)
  Jeg må lige kigge forbi slyngebarn.dk!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...