lørdag den 31. juli 2010

Ny sofa og et videnskabeligt eksperiment

Det var egentlig slet ikke meningen at vi skulle købe en ny sofa lige foreløbig, men i går var vi i Ikea, som vi jo (u)heldigvis bor lige ved siden af, og der stod den - den perfekte sofa.
Jeg havde inden luret på Karlstad modellerne i kataloget og der i varehuset stod en Karlstad 3-personers sofa i blå nedsat til 2600, da farven udgår. Normalprisen er 3800. Det kunne hverken manden eller jeg stå for, så må vi spare lidt på nogle andre ting :-D
Som det kan ses er den fuldt godkendt af katten :-D

Nu til noget mere alvorligt - et videnskabeligt eksperiment om at finde den perfekte opskrift på kanelsnegle. Det er endnu ikke, i løbet af mine snart 27 år lykkedes mig at bage de perfekte kanelsnegle og jeg ELSKER kanelsnegle, så nu skal opskriften findes.

Jeg afprøvede fredag Camilla Plums opskrift og i dag Mette Blomsterbergs. Resultatet er indtil videre at jeg synes Camilla Plums var lidt for tørre, men til gengæld fungerer det rigtig godt med revet citroskal i dejen. Mette Blomsterbergs er dejlig saftige og fedtede. Måske lidt rigeligt fedtet, i alt skal der bruges 450 g smør til en portion.
Så indtil videre er den perfekte opskrift altså ikke fundet. Jeg har planer om en tredje portion, hvor opskriften bliver en samling af alle mine tidligere erfaringer :-D
Nu skal vi selvfølgelig lige først have spist de enorme mængder kanelsnegle som ligger i fryseren. Regner dog med lidt barselsgæster i løbet af august, så de skal nu nok blive spist ;-)

1 kommentar:

  1. Sikke mange opdateringer siden jeg sidst har været forbi - men synes den sidste nye mangler ;)
    Silas' værelse ser enormt hyggeligt ud! Og vi hjælper gerne med at smage kanelsnegle - den fra Det Søde Liv har Stefan snakket meget om ;)
    Glæder mig til St de jer sæler igen.
    Kh og velkommen hjem fra Kristine og familie :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...