lørdag den 31. juli 2010

Værelse til den kommende storebror

Så er Silas' værelse endelig ved at være færdigt. Det er så sandelig også på tide. Den lille spire kommer jo meget snart og jeg kan godt lide tanken om at han har sit helt eget sted inden hans liv bliver vendt totalt på hovedet.

Det eneste vi mangler er at få hængt det billede som står på øverste hylde på billedet op. Det skal hænge over bordet.

Oprindeligt var der flere wallstickers mellem de to hylder, men Silas fandt ud af hvordan man piller dem af og flytter rundt på dem ;-) De to stofkurve til legetøj er fra Ikea. Den ene er der puslespil i, den anden diverse legesager.

Bordet og stolene er købt i en af mine ynglingsforretninger - Ikea. Toget er en wallsticker i mosgummi (tror jeg i hvert fald det hedder) og er købt i Tiger for 20 kr. Det har Silas' heldigvis ikke opdaget at man kan fjerne. Insektet i flyvemaskinen er en lampe fra Bauhaus, som forresten hedder Ingolf ;-)
Den store firkantede pude i hjørnet er vores ekstra madras foldet sammen med et hjemmesyet betræk udover. Stoffet er lidt Alexander Henry og lidt Michael Miller, blandet med lagenlærred.

Resten af wallstickers'ne sidder på skabet, her har Silas igen været behjælpelig med at få dem placeret. Især de nederste bærer præg af at været flyttet rundt en gang eller to.

Til opbevaring af tøj har vi denne Trofast fra Ikea. Den fungerer rigtig godt. Det er nemt at komme til tøjet, nemt at ligge på plads og nemt at holde sorteret. Største problem er at katten synes det vældigt sjovt at trækket en af de nederste skuffer lidt ud, fjerne lidt tøj og derefter lægge sig til at sove i skuffen ;-) Krogen, som hænger ved siden af, bruger vi normalt til Silas' højt elskede badekåbe.

Til sidst et nærbillede af stjernepuden, fordi jeg er så glad for den :-D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...