onsdag den 19. januar 2011

Klar til pfaff'en

Jeg kan ikke fordrage at klippe stof, eller mere præcist kan jeg ikke fordrage at tegne mønstrer af, selve det at klippe stoffet gør mig egentlig ikke noget, men det at tegne puha, det keder mig. Nu har jeg så brugt noget tid på at få klippet en ordentlig bunke, så jeg rigtig kan nyde den sjove del.

Bunken består af: 2 kjoler til Ella (hun vokser jo hurtigere end en hest kan rende), 1 par bukser til Silas, lidt savlesmækker, nogle vaskeklude og sidst men ikke mindst en nederdel til mig selv, som egentlig blev klippet for lidt tid siden, men som jeg ikke lige har fået syet... Så er det bare om at komme i gang!

3 kommentarer:

 1. Så er det heller ikke værre at lave mønster - og husk at mønster og klippe stof er halvdelen af arbejdet omend ikke det sjoveste ;-)

  Og som regel skal det jo kun gøres én gang.
  God fornøjelse med syningen - det er skønt at have en bunke, der er klar til at blive kørt igennem maskinerne :-)

  SvarSlet
 2. Se jeg synes jo faktisk er det temmelig kedsommeligt, men nu er jeg begyndt at se tv samtidig også bliver det lidt hyggeligere. Faktisk finder jeg ofte nogle seje bukser i ottobre som jeg gerne ville sy til Silas, men jeg ender ofte med de samme ulla welinder jeg har syet 1000 gange simpelthen fordi jeg er for doven til at klippe et nyt mønster...
  Denne gang er der klippet nye mønstrer til det hele og måske er det også derfor jeg synes det var så slemt ;-D

  SvarSlet
 3. Jeg har netop lavet nye mønstre - for at "tvinge" mig til at lave nogle nye buksemodeller! Nej, det er ikke spændende - men skal jo gøres ...

  Forøvrigt, hvis man køber et mønster i S&S - så er det klippet ud med markeringer og det hele. Dét er skønt - tilgengæld får man så kun i én str.! (jeg købte et nederdelemønster til mig selv også er det jo fint)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...