lørdag den 28. august 2010

På barsel...

Der sker ikke så meget herinde for tiden - jeg har simpelthen for travlt med at amme, vugge, skifte bleer og alt det der man ellers laver når man har en ca. 3 uger gammel baby. Men jeg nyder det. Jeg vil ikke lyve (eller begå candy-floss) - det er hårdt, selvfølgelig er det hårdt. Manglende søvn, manglende tid til at spise, manglende tid sig selv, manglende tid til mange ting - men masser af tid til kærlighed, nærkontakt og babynydelse. Og Silas er så glad for hende at det smelter mit hjerte gang på gang - hun skal kysses, krammes, gerne hele tiden og temmelig voldsomt ;-)
og nu vågnede hun, så jeg vil smutte ind og amme igen :o)

7 kommentarer:

 1. Hej Lis jeg bruger det dejlgie billede af Ella og Silas på mit mit skrivebord på min arbejdscomputer. kh mor

  SvarSlet
 2. Suk - overvejer at slette din blog fra min blogliste - for jeg går jo hen og bliver frygtelig skruk af at læse dine indlæg ;-)

  Nyd din barsel og de vigtige ting - så må alt det andet "unødvendige" vente til der er tid til dem.

  Bedste tanker fra Christine

  SvarSlet
 3. Åh hvor hyggeligt! Dejligt at Silas er så glad for lillesøster :)

  Håber I stadig regner med at tage med til Prydsgården?! Gry vil i hvert fald meget gerne lege med Silas. Og vi vil gerne hygge med jer :)

  SvarSlet
 4. Hej Lis
  Jeg sidder og leder på computeren efter en opskrift på hæklede grydelapper, og hvor ender jeg, jo på din blog, hvor jeg udover en opskrift også finder dette dejlige billede :) Jeg håber ligesom Kristine at I kommer til Prydsgård og præsenterer jeres lille nye familiemedlem.
  Kh Kirsten

  SvarSlet
 5. Jep, vi regner helt klart med at tage med på Prydsgården. Der er lige lidt praktiske ting vi skal have fundet ud af, men sådan noget løser sig jo altid ;-)

  Kirsten har du set Karen Klarbæks grydelapper de er bare så fine: http://karenklarbaeksverden.blogspot.com/2010/07/diy-hklede-brne-lege-grydelapper.html

  SvarSlet
 6. Wee så glad for at I kommer med!!! :D
  Sig til hvis I har brug for hjælp til et eller andet ik'?!

  SvarSlet
 7. Sikke skønne børn :)
  Faldt over din blog hos The Vintage Hausfrau og melder mig som fast læser ;) Jeg har selv to børn - Emma på 2 (snart 3) og Noah på ½ år.
  Glæder mig til at følge med på din blog :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...