onsdag den 11. august 2010

Mmmmm te

Min skønne søster har været i London og dette er hvad hun havde med hjem til mig - altså teen, ikke kanden. Kanden er et arvestykke ;-) Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg elsker te, især sort te. Dette er en sort te med en let frugtsmag. Jeg synes meget frugtte har en tendens til at være vammel og parfumeret, men denne er bare super lækker. Nu er det vist bare et spørgsmål om hvor lang tid to sådan dåser holder herhjemme, især når nu jeg er på barsel...

4 kommentarer:

 1. Mmm smager gerne den med mango på lørdag :)

  SvarSlet
 2. mums te smager bare så godt, og det er sådan nogle fine dåser :) Har selv en del der pynter derhjemme også efter de er tomme... Man kan hurtigt få sig en masse, synes bare de er så fine at have stående. Så hver gang vi er på loppemarked har jeg vist en med hjem efterhånden haha :)
  Håber du får nogle dejlige hyggestunder med din nye te her i din barsel :) og dejligt betænksomt af din søster :)
  KH Micha

  SvarSlet
 3. Sikke en smuk kande!!!
  Hvorfor kan jeg ikke melde mig som fast læser hos dig?

  SvarSlet
 4. Tror også jeg gemmer dåserne bagefter - de er perfekte til små knapper eller lignende.
  Kanden er også et af de arvestykker jeg virkelig sætter pris på - den pynter rigtig meget i et ellers kedeligt (og lidt grimt) køkken ;-)

  Onkel Anne:
  Jeg ved ikke lige hvorfor du ikke kan tilmelde dig som fast læser, på min skærm virker den der navigationslinje øverst fint!?
  Du må meget gerne sige hvis det stadig ikke virker, så kigger jeg på det igen :o)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...