mandag den 16. august 2010

Første dag

I dag var den første rigtige dag af min barsel. Første dag alene hjemme, uden mand eller storebror og min pige og jeg har hygget med stort H. Jeg havde besluttet mig for bare at slappe af i dag, læse lidt, strikke lidt - ikke noget med oprydning eller rengøring og det har været skønt.
Jeg har ammet en masse, strikket en lille smule, læst en del og nydt min baby - hun har sovet i mine arme, sovet på mit bryst og sovet ved brystet. Ren nydelse.
I morgen - tjae, hvis det passer ind i lille-pigens rytme, triller vi en tur i det lokale center for at kigge på fødselsdagsgave til min søster. Hvis ikke, ja så hygger vi herhjemme og tager turen senere på ugen. Hvor er det altså bare skønt at være på barsel!!!
Forresten er bogen jeg er i gang med at læse den første bog i twilight-sagaen. Jeg var skeptisk inden jeg gik i gang, men jeg må indrømme at man virkelig bliver trukket ind i historien... Nu må vi se hvad jeg synes når jeg kommer længere ind i sagaen. Lige nu glæder jeg mig i hvert fald til at læse videre :-D

3 kommentarer:

 1. Hvor lyder det til at have været en dejlig dag Lis - og en skøn pige du har fået dig :-) Bliver da en anelse misundelig over livet på barsel - men det bliver vel også min tur igen engang ;-)

  Bedste tanker fra Christine*

  SvarSlet
 2. Åh mand barsel - og så med sådan en dejlig unge som Ella *drømmer sig langt væk* :)

  Blev et så til en tur i centeret i dag? Eller hyggede i inde i dette grå regnvejr?

  SvarSlet
 3. Tak, hun er bare helt fantastisk. Kunne måske godt ønske mig at hun sov lidt mere 2 timer ad gangen om natten ;-)
  Vi kom ikke i centeret og kommer nok heller ikke afsted i dag. Regnen er jo non-stop - så vi satser på i morgen :-D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...