fredag den 1. juli 2011

Hausfrau in disguise

Det tror jeg måske jeg er. Jeg blev i hvert fald glad helt ned i maven, da jeg tidligere i dag modtog en stor pakke med henkogningsglas og -flasker!


Det hele er bestilt i Tyskland HER. Super sted - billige priser og hurtig levering. Derudover medsendte de 2 Werters original og jeg bliver altid ekstra glad når webbutikker sender lidt til min søde tand :)0

Det kan forresten ikke anbefales ikke anbefales at pakke en sådan pakke ud sammen med en knap 1-årig, især ikke når man ender med en kæmpe bunke med papir, som åbenbart er lige til at spise.


Jeg har desværre ikke et billed af lille-pigen der spiser papir. Jeg havde alt for travlt med at pille papir ud af munden til at tage billeder;)


- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Hej, må jeg spørge hvad du måtte give for sådan en stor omgang henkogningsglas - og hvad med fragt fra Tyskland, var det ok? Og hvordan er de sådan i kvaliteten, nu hvor du nok har prøvet dem...?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej, jeg har kigget tilbage på min netbank og kan se at jeg har givet 339 inkl. fragt. Kvaliteten kunne jeg ikke være mere tilfreds med. Der er blevet brugt mange gange efterhånden og indtil videre holder bare. Så hvis jeg mangler glas igen vil jeg helt sikkert bestille der igen :)

      Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...