Denne pastaret har jeg lavet MANGE gange. Den kan laves på den tid det tager at koge pastaen og med ingredienser vi altid har i fryseren/skabet.
Pasta med ærter og rejer
Det hele laves lidt på slump, men du skal bruge:
Rejer - jeg bruger mange fordi jeg elsker rejer!
Lidt ærter
Pasta
Olivenolie
1 fed hvidløg
En halv citron - kan udelades hvis man ikke lige har det
Sæt pastaen over. Tø rejerne og ærterne nænsomt op i microbølgeovnen (det er selvfølgelig bedst hvis man har været forudseende og taget det hele op af fryseren i god tid). Når det er tøet op skal alt vandet hældes fra rejerne, hvis rejerne er våde når de rammer panden begynder de at koge i stedet for stege. Varm lidt god olivenolie på en pande og tilsæt et presset fed hvidløg. Efter et par minutter tilsættes rejerne og ærterne. De varmes igennem og hvis du har timet det rigtigt er pastaen færdig nu. Pastaen hældes ned på panden og blandes godt med det. Smag til med citron, salt og peber og nyd den!
Uhhhm det ser godt ud, det er godt der ikke er så længe til frokost
SvarSletAhh og her sidder jeg og er suuuulten... Må ned og tage en skive rugbrød inden Louise kommer og den står på kage igen ;)
SvarSletOg tak for i dag! Det var hyggeligt lige at ses :)
Hej
SvarSletSå dit perleblogger-indlæg hos Karen Klarbæk. Fin blog du har. Tilføjer dig til min Google Reader, så jeg kan følge dig.
Lækker opskrift du viser - den må jeg prøve, når lejlighed byder sig.
Hej så dig også lige hos Karen Klarbæk. Jeg har ligesom Linnea meldt mig til som fast læser med det samme.
SvarSlet