torsdag den 19. juli 2012


Nå, det er over et år siden jeg sidst har blogget. Jeg tænkte tit på at lave et vi ses igen indlæg, men det fik jeg aldrig rigtig gjort. Hvad har jeg så lavet det sidste års tid? Tjae, jeg har færdiggjort mit studie, startet job og købt hus. Så altså et godt og travlt år, som selvom det har været meget givende ikke har lyst til at gentage ;) Jeg ved ikke rigtig om der nogen læsere tilbage derude og jeg ved heller ikke hvor meget tid jeg får til at blogge fremover, men håber der bliver tid til et indlæg med lidt fotos i ny og næ. Fuldtidsjob med to små børn samt hus tager dog sin tid, men der er kommet mere ro på, på det sidste og det har givet mig lyst til at blogge igen.
Dagens blogbilled er fra min frokost, som bestod af en rest kylling i sennepssovs, hjemmebagte boller og salat. Til dessert æble og blomme (derudover måske også en lille ekstra bolle med peanutbutter og hindbærmarmelade, men det behøver vi ikke at snakke højt om...) Opskrift på kyllingen kommer i senere indlæg, for den er super lækker :)

2 kommentarer:

  1. Godt at se at bloggen ikke er helt død :)

    Og de der boller ser vildt gode ud. Kan godt forstå at du blev nødt til at spise en ekstra :)

    SvarSlet
  2. Wuhuu liv på bloggen! Du skulle bare vide hvor ofte jeg har kigget forbi i løbet af det sidste år, bare liiiige for at tjekke om der skulle være kommet nyt ;)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...