torsdag den 7. juli 2011

Hausfrau in disguise #2


Så er mange af mine glas blevet fyldt. Sidste søndag plukkede Silas og jeg jordbær til den helt store guldmedalje sammen med moster og tante. Vi plukkede jordbær HER. Jeg kom hjem med ca. 5,5 kg. 600 g røg i fryseren resten er blevet tryllet om jordbærmarmelade og -saft. I alt 2 liter saft og 3,2 liter marmelade :-D Jeg har forsøgt mig med henkogning. Det er dog mislykkedes lidt, så nogen af glassene er røget i fryseren ;-)

fredag den 1. juli 2011

Hausfrau in disguise

Det tror jeg måske jeg er. Jeg blev i hvert fald glad helt ned i maven, da jeg tidligere i dag modtog en stor pakke med henkogningsglas og -flasker!


Det hele er bestilt i Tyskland HER. Super sted - billige priser og hurtig levering. Derudover medsendte de 2 Werters original og jeg bliver altid ekstra glad når webbutikker sender lidt til min søde tand :)0

Det kan forresten ikke anbefales ikke anbefales at pakke en sådan pakke ud sammen med en knap 1-årig, især ikke når man ender med en kæmpe bunke med papir, som åbenbart er lige til at spise.


Jeg har desværre ikke et billed af lille-pigen der spiser papir. Jeg havde alt for travlt med at pille papir ud af munden til at tage billeder;)


- Posted using BlogPress from my iPhone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...