onsdag den 25. maj 2011

Jeg drømmer om...

Altså det der stof. Jeg har tidligere skrevet om mit forhold til stof (HER) og nu sidder jeg igen, igen og drømmer om mere stof. Vi behøver ikke at nævne, at jeg har flere ting liggende, som er klippet ved min symaskine og slet ikke burde købe stof nu, for prøv lige at se hvad jeg har fundet på Michael Millers hjemmeside.

Fordi jeg elsker sommerfugle og det ville være en skøn kjole til Ella:

Fordi jeg elsker at cykle:

Fordi det 3 R'er er vigtige at huske (Reduce, Reuse, Recycle):

Fordi Silas elsker racerbiler (faktisk elsker han alle biler...):

Fordi jeg bare er totalt forelsket i de der feer:



Jeg kunne blive ved, men må hellere slutte nu inden jeg bliver alt for deprimeret over det der med at være på SU...







søndag den 22. maj 2011

Peace, love and harmony

Jeg er blevet færdig med Ellas bukser i det fine Michael Miller stof som også pryder min header for tiden. Jeg er blevet svært glade for dem. Stoffet vender desværre på hovedet, men det er der ikke noget at gøre ved nu. De vender rigtigt for hende når hun kigger ned af sig selv ;-) Mønstret er igen, igen Ulla Welinder. Mønstret er til et par knælange ballonbukser, som jeg har forlænget.

Læg forresten mærke til bøjlen. Jeg manglede en bøjle til bukser, så den her er en almindelig bøjle, to klemmer og lidt grosgain bånd. Fungerer super og så var det helt gratis :-D



Ella er temmelig svær at fotografere for tiden, men her har jeg fanget hende mens hun tømmer en hylde i køkkenet ;)

torsdag den 19. maj 2011

First round of voting!


My top made it through to the first round of voting! I'm so excited! 306 tops were entered in the competition and I think about 50 went through to the first round of voting ;-) You can read about the top and the more pictures HERE.

You can vote for me (pleeeeaaaaase) HERE! The vote ends at 3 am CET tonight, so there's no time to wait - get voting!

Tomorrow the final round of voting begins and I'm keeping my fingers crossed that I also make it through to this round :)

mandag den 16. maj 2011

Forelsket i et stykke stof...

Uha, kender I det? Der må være andre, der er lige så glade for stof som mig. Jeg elsker smukke stoffer, ikke retro, men ih altså alt det dyre stof man kan købe i USA. Jeg falder i svime. Og nu er jeg blevet lidt mere forelsket end normalt - i et stykke stof med grønne feer. Ahmen det er bare SÅ flot, er seriøst in loooooove. Stoffet er fra Michael Miller, som nok er det mærke jeg efterhånden har købt mest stof fra.

Jeg har syet en kjole til Ella af stoffet. Jeg har holdt kjolen helt enkel for at stoffet rigtig kan komme til sin ret ;)




Mønstret er fra Ulla Welinders bog med børnetøj 0-3 år. Det er min ultimativt yndlingsbog med tøj til børn. Jeg har efterhånden syet rigtig meget derfra.

Jeg har faktisk købt et stykke stof mere fra samme kollektion. Det er lidt anderledes, men også med grønne feer. Det er meningen at det i kombination med ovenstående stof skal blive til en sengetæppe til Ella. Ih, hvor jeg glæder mig sommerferien, så skal jeg sidde i sommerhus med patchwork i hånden, mens mine børn leger i græsset...

lørdag den 14. maj 2011

Barselsgave inkl. mei tai#3

En dejlig veninde har født en skøn lille dreng og så skal der jo selvfølgelig en barselsgave til ;)

Det blev til en mei tai til den dejlige dreng og en tunika til den stolte storesøster. Stoffet til MT'en er fra stof 2000.



Tunikaen er syet af resten af babyfløjlen fra MT'en og en lille rest blomstret stof.
Bagfra:
Mønstret på tunikaen er fra Ulla Wellinders bog.

Alle pakkerne. Den mindste indeholdt en plade chokolade til den nybagte mor ;)


Blogger har desværre været nede i går og der er flere bloggere som har mistet indlæg og kommentarer. Jeg har ikke mistet indlæg, men der er forsvundet et par kommentarer. Krydser fingre for at de dukker op i løbet af i dag. Der var vist et par stykker jeg manglede at svare på ;)

tirsdag den 10. maj 2011

Top for spring

This is my first post in english and perhaps it won't be my last depending on how things turn out ;)
The reason is that I've entered this top in Made by Rae's spring top sewalong.


The pattern is from Ottrobre nr 5/2010 and the fabric is Michael Miller and white linen from stof 2000.
The fabric is actually christmas fabric, but I didn't realize that until after I bought it. To me it says spring more than christmas.





Now all I can do is hope to get loads of votes and maybe by chance I'll win, although I have to admit that I don't have my hopes up, because there're so many beautiful tops entered i the competition.

lørdag den 7. maj 2011

Lige om lidt...

...hanker jeg op i hele min dejlige familie og slæber dem med til fyns fedeste forårsmarked og jeg glæder mig helt vildt til at se alle de fine stande. Men jeg dog bange for at det kan blive en dyr fornøjelse - spørgsmålet er om min mand er klar over hvor dyr? Måske skulle jeg bare efterlade ham herhjemme ;) Det er vel nemmere at få tilgivelse end tilladelse :-D

tirsdag den 3. maj 2011

Denim nederdel

Lidt selvfed har man lov at være en gang imellem, ik? I hvert fald på ens egen blog :-D
Jeg har nemlig syet en nederdel til mig selv og jeg er rigtig godt tilfreds! Eneste minus er at den er lidt stor, så den sidder rimelig lavt, men den er ultra behagelig at have på og det er et meget stort plus hos mig.



Se venligst bort fra den lidt udbulende mave, jeg er ikke gravid, men har lige spist aftensmad ;)

Det er første gang jeg har prøvet at sy en usynlig lynlås i og det var slet ikke så svært som jeg havde frygtet.

Lommerne:

Mønsteret er forresten Ottobre og den er syet i størrelse 40.

Til sidst et bonus-pic fra weekendens tur i zoo, hvor Silas fik en is. Det sker ikke så tit, for vi har årskort til zoo og kommer der meget ofte, så hvis Silas fik is hver eneste gang ville det blive lidt overdrevet ;) Har jeg egentlig nogensinde fortalt at Silas elsker chokolade? Jeg har vist nævnt at drengen er MEGET kræsen, men ikke at det faktisk også gælder søde sager. Han gider ikke rigtig spise is, medmindre det er chokolade. Derfor spiser han på billedet chokoladeis, med chokoladekrymmel. Det syntes han var en ren fest :-D

søndag den 1. maj 2011

Nyt design

Jeg har i lang tid været utilfreds med bloggens udseende, især min header var jeg træt af. Nu har jeg rodet lidt med og lavet en header i picnik. Stoffet jeg har brugt til headeren er Michael Miller og efter min mening  meget smukt. Håber snart jeg kan vise et par bukser til Ella frem i samme stof - de er i hvert fald klippet ;-)
Nå, men over and out, der er mere stof der skal klippes (og noget kage der skal spises...) Håber I har haft en rigtig god weekend, det har jeg i hvert fald :-D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...