onsdag den 27. april 2011

Bøllehatte

En af glæderne ved barn nr. 2 er at man har en masse tøj og diverse andre sager fra barn nr. 1, så man slipper for hele tiden at købe nyt. Således da jeg manglede en sommerhat til Ella fandt jeg en blandt Silas' aflagte tøj. Jeg synes dog at den helt hvide hat var lidt for kedelig til min lille tøs ;) Så 15 min ved symaskine og en smule velourbånd fra gemmerne og nu ser den sådan her ud:



Silas har selvfølgelig også en bøllehat. Den er hjemmesyet efter et gratis ottobre-mønster. Den er syet sidste år, men han kan heldigvis passe den i år også ;)



Forresten har jeg flere krea-ting liggende som er færdige, men som mangler at blive fotograferet, bl.a. en nederdel til mig selv, en lille barselgave og en ekstra bøllehat til Silas. Derudover har jeg heller ikke glemt jeg på et tidspunkt lovede at dele mit mønster på savlesmækker, men jeg er bare ikke helt tilfreds med mønsteret endnu og da Ella ikke savler for tiden har jeg ikke lige fået taget mig sammen til at gøre det færdig ;) Men det skal nok komme - skal bare lige have syet lidt sommerbukser til Silas, skrive en opgave og diverse andre ting ;)

fredag den 15. april 2011

Årets første: Tomatsalat

Foråret er, synes jeg, mad-mæssigt er lidt træls. Solen er begynder at komme frem, man længes efter varme og lyse grill-aftener, men i supermarkedet bliver kartoflerne stadig mere og mere sølle indtil de nye kommer. Her den anden dag var jeg dog i Kvickly og fandt nogle tomater, som duftede rigtig skønt og havde en flot rød farve. Så nu har jeg fået lækker tomat salat til frokost to dage i træk. Det er så hurtigt og smager efter min mening totalt himmelsk.

Denne gang lavede jeg den med lidt god olivenolie, lidt rå løg, basilikum, masser af feta og et kværn peber. Jeg har planer om mange flere i løbet af sommeren - nogle med balsamico og nogle med gedefeta. Mmmmm hvor jeg glæder mig :)

Jeg har faktisk også allerede fået årets første jordbær, men det siger vi ikke til nogen. Det var sådan nogle udenlandske nogle som duftede rigtig godt, men kun smagte af vand, så nu har lovet mig selv at jeg først køber jordbær igen, når de danske er kommet lige meget hvor fristet jeg end måtte blive ;)

Til sidst vil jeg lige vise endnu en ting som jeg går og glæder mig til - mine rabarber:

Den skyder helt vildt for tiden og allerede nu er jeg i gang med at overveje om der mon skal bliver kompot, kage eller noget helt trejde ud af den ;)

mandag den 4. april 2011

Jeg er her stadig...

Der har været lidt stille herinde på det sidste. Jeg har simpelthen haft travlt - sygdom, studie og diverse andet har slugt min tid nådesløst. En lille smule krea er det dog blevet til - Ella har fået nye bukser og begge mine dejlige unger har fået forårshuer. Det er dog kun bukserne der er blevet fotograferet. Så I må nøjes indtil videre ;)
Det var meningen at det bare skulle være et par hurtige posebukser uden dikkedarer, men selvfølgelig drillede de og endte med at tage uforholdsmæssig lang tid... Nå, men resultatet er ganske udemærket og de bliver hvor de skal, mens den knap-så-lille tøs forsøger at kravle.

Det er nu lidt svært at kravle, men hey der var min fod!

Og nu må jeg vist hellere vende tilbage til føromtalte opgave, vi blogges ved!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...