søndag den 26. juni 2011

Over en måned siden sidst...

Hold da op, har lige opdaget at det er over en måned siden jeg sidst skrev et indlæg her på bloggen. Det er ikke fordi jeg ikke har fået syet. Jeg har bare ikke rigtig lavet noget som jeg synes var spændende nok til at vise frem - jeg mener et overtræk til barnevognen når den på anhængertræk bag på bilen det er ærlig talt ikke super interessant, men jeg har fået lidt nyt gear :-D
Jeg har simpelthen fået mig en overlocker og når jeg skriver fået, så mener jeg fået! Det er helt fantastisk.

Jeg er medlem af et forum (slyngebarn.dk), hvor man kan forære ting væk, som man ikke har brug for længere. Et skønt princip hvor jeg flere gange selv har foræret noget væk og også modtaget nogle fantastiske ting. Overlockeren har jeg fået af en med-blogger - Astrid fra bloggen Connecting the dots. Hvis du ikke kender bloggen er den helt klart et besøg værd. Astrid syer fantastisk smukke ting, især hendes tasker er jeg vild med.
Den er selvfølgelig allerede blevet afprøvet:


Beklager billedkvaliteten, men billederne er taget med min nye iPhone, som er det andet nye stykke gear jeg fået (denne har jeg dog måtte betale for ;).

2 kommentarer:

  1. Jeg havde også tænkt på at det var lang tid siden su havde blogget sidst, dejligt du er tilbage igen. Tillykke med overlockeren! Den er jo fuldstændig uundværlig når man først har fået den indenfor døren. Jeg bruger min rigtig meget, selvfølgelig til jersey men også til sømrum på vævet stof, det bliver bare så pænt. Og jeg holder meget af pæne vrangsider:)

    Kh Gitte

    SvarSlet
  2. Hvor skønt at du kunne overtage Astrids overlocker - når du lige er blevet fortrolig med den så skal du nok blive rigtig glad for den! En overlocker er fantastisk - og giver anledning til en masse syprojekter, der hurtigt kan blive færdige :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...