mandag den 16. maj 2011

Forelsket i et stykke stof...

Uha, kender I det? Der må være andre, der er lige så glade for stof som mig. Jeg elsker smukke stoffer, ikke retro, men ih altså alt det dyre stof man kan købe i USA. Jeg falder i svime. Og nu er jeg blevet lidt mere forelsket end normalt - i et stykke stof med grønne feer. Ahmen det er bare SÅ flot, er seriøst in loooooove. Stoffet er fra Michael Miller, som nok er det mærke jeg efterhånden har købt mest stof fra.

Jeg har syet en kjole til Ella af stoffet. Jeg har holdt kjolen helt enkel for at stoffet rigtig kan komme til sin ret ;)
Mønstret er fra Ulla Welinders bog med børnetøj 0-3 år. Det er min ultimativt yndlingsbog med tøj til børn. Jeg har efterhånden syet rigtig meget derfra.

Jeg har faktisk købt et stykke stof mere fra samme kollektion. Det er lidt anderledes, men også med grønne feer. Det er meningen at det i kombination med ovenstående stof skal blive til en sengetæppe til Ella. Ih, hvor jeg glæder mig sommerferien, så skal jeg sidde i sommerhus med patchwork i hånden, mens mine børn leger i græsset...

6 kommentarer:

 1. Ååh jeg forstår din forelskelse..

  Lækker stof, lækker kjole og lækker Ella :)
  Håber det går godt.
  Knus Stella

  SvarSlet
 2. Lis, det kunne ligeså godt have været mig som havde skrevet dette indlæg! Det sker ofte at jeg forelsker mig i et stykke stof og så sidenhen opfinder behovet for det:) Michael Miller er også blandt mine farvoritter - jeg er også meget glad for Alexander Henry og japanske Kokka. Kjolen til Ella er SÅ fin, og det er rigtig godt at du har valgt at holde den så enkel. Jeg er også meget glad for Welinders bog, men desværre er hendes bog med børnetøj str. 4-10 år udsolgt fra forlaget og bortkommet på mit lokale bibliotek. Måske skulle jeg skrive til forlaget og opfordre dem til at genptrykke den?
  Kh Gitte

  SvarSlet
 3. Ja, jeg kender det alt for godt :)

  SvarSlet
 4. Det er simpelthen det fineste stof nogensinde!
  Ærgeligt at det nok ville blive lidt for meget at sy noget af det i moster-størrelse... Ville ellers gerne matche Ella, når hun er så fin:)

  SvarSlet
 5. Hvor er den fantastik smuk :)
  Jeg savner sådan at ha små piger at sy til- tror ikke den ville klæde en str 16 år.LOL

  SvarSlet
 6. Hold da op hvor er kjolen flot!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...