fredag den 25. februar 2011

Super nem pastaret

Kender I det? Man står kigger ind i køleskabet - det er ved at være frokost tid og køleskabet er gabende tomt. Måske er der lige lidt rugbrød, men det er altså kedeligt og slet ikke det man har lyst til ;)
Denne pastaret har jeg lavet MANGE gange. Den kan laves på den tid det tager at koge pastaen og med ingredienser vi altid har i fryseren/skabet.

Pasta med ærter og rejer

Det hele laves lidt på slump, men du skal bruge:
Rejer - jeg bruger mange fordi jeg elsker rejer!
Lidt ærter
Pasta
Olivenolie
1 fed hvidløg
En halv citron - kan udelades hvis man ikke lige har det

Sæt pastaen over. Tø rejerne og ærterne nænsomt op i microbølgeovnen (det er selvfølgelig bedst hvis man har været forudseende og taget det hele op af fryseren i god tid). Når det er tøet op skal alt vandet hældes fra rejerne, hvis rejerne er våde når de rammer panden begynder de at koge i stedet for stege. Varm lidt god olivenolie på en pande og tilsæt et presset fed hvidløg. Efter et par minutter tilsættes rejerne og ærterne. De varmes igennem og hvis du har timet det rigtigt er pastaen færdig nu. Pastaen hældes ned på panden og blandes godt med det. Smag til med citron, salt og peber og nyd den!

4 kommentarer:

 1. Uhhhm det ser godt ud, det er godt der ikke er så længe til frokost

  SvarSlet
 2. Ahh og her sidder jeg og er suuuulten... Må ned og tage en skive rugbrød inden Louise kommer og den står på kage igen ;)

  Og tak for i dag! Det var hyggeligt lige at ses :)

  SvarSlet
 3. Hej
  Så dit perleblogger-indlæg hos Karen Klarbæk. Fin blog du har. Tilføjer dig til min Google Reader, så jeg kan følge dig.
  Lækker opskrift du viser - den må jeg prøve, når lejlighed byder sig.

  SvarSlet
 4. Hej så dig også lige hos Karen Klarbæk. Jeg har ligesom Linnea meldt mig til som fast læser med det samme.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...