fredag den 4. februar 2011

Djævlehue

Jeg er egentlig i gang med et større strikkeprojekt, men det trækker ud, så jeg havde brug for lidt strikkeadspredelse. Det blev til en djævlehue til Ella. Garnet er yndlingsgarnet fra Rasmilla. Opskriften er fra paapinden.dk og rigtig smart, da man kan bruge hvilket som helst garn man har lyst til.


Faktaboks
Mønster
Fra paapinden.dk, kan findes lige her.
Garn
22 g syrenfarvet bomuld/uld yndlingsgarn fra Rasmilla.dk, kan findes her.
Modifikationer
I stedet for at tage ind på hver anden pind, lavede jeg centrede dobbeltindtagninger på hver pind efter jeg var stoppet med udtagningerne.
Bemærkninger
Garnet er lækkert at strikke med. Ikke så varmt hvis det var ren uld, men tror den bliver super når det forhåbentlig snart bliver lidt varmere i vejret.

4 kommentarer:

 1. Sikke en fin hue, pasformen ser virkelig god ud, jeg kan godt lide at den går godt ned om ørene. Det kan være jeg skal prøve den opskrift, dem jeg har lavet har jeg nemlig ikke været 100% tilfreds med. Jeg har endnu ikke prøvet at strikke i garn fra Rasmilla, men det skal vist snart prøves, sikke mange lækre farver.
  God weekend,
  Gitte
  PS: Jeg har lavet en gove away på min blog, måske er det noget for dig?!

  SvarSlet
 2. Hej Gitte
  Synes selv den er blevet rigtig skøn og ja Rasmilla.dk er en farlig side. Jeg kunne finde rigtig meget garn jeg gerne ville afprøve ;-D
  Lis

  SvarSlet
 3. ps. glemte helt at skrive at jeg har været forbi din blog og er nu med i din give away. Bussen ville være perfekt til Silas!

  SvarSlet
 4. Ja hun er jo en yndig unge i sin fine hue

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...