onsdag den 27. oktober 2010

Et strikkeeksperiment

Jeg er gået i gang med at strikke et lille eksperiment. Kan I gætte hvad det er?

mandag den 25. oktober 2010

Postmanden kom forbi...

Med denne fine pakke til mig:
Jeg har som tidligere nævnt vundet den hos Lis og den er bare super lækker. En rigtig dejlig overraskelse på en ellers lidt kedelig mandag :-D

fredag den 22. oktober 2010

Efterårsferie(u)hygge

Silas og jeg har lavet græskarmand i anledning af efterårsferien. Super hyggeligt. Det er første gang jeg har lavet en græskarmand, men det var slet ikke svært. Silas var lidt for lille til rigtig at kunne være med, men han hyggede sig alligevel og snakker ofte om græskarmanden når han ser den ude på altanen :-D
Silas har også fået pandekager for allerførste gang i sit liv i går og så endda til morgenmad. Det var amerikanske pandekager og det er faktisk første gang jeg har bagt sådanne og de var et hit både hos Silas og Jon. Silas var meget skeptisk i starten og ville slet ikke smage, da han stod ved siden af mig i køkkenet mens jeg bagte dem, men da det gik op for ham at han måtte få marmelade på, fik pipen straks en anden lyd og han guffede løs. Det blev også første gang at drengen smagte sirup og det var også et hit. Det er nu interessant at det er umuligt at få ham til at smage på grøntsager, kartofler, kød - ja stort set alt som ikke er ris eller pasta, men sirup det ville han altså meget gerne prøve ;-)

onsdag den 20. oktober 2010

Nogen gange betaler det sig at være vedholdende

Jeg er jo i gang med projekt-lære-at-hækle og det er faktisk sværere end jeg havde regnet med. Jeg har hæklet grydelapper a'la Karen Klarbæk og puha hvor tog det lang tid før jeg forstod princippet. Tror jeg startede forfra 5-6 gange før det lykkedes mig at få mønstret rigtig, men det lykkedes og jeg er ærlig talt godt tilfreds med resultatet ;-)

lørdag den 16. oktober 2010

Heldige mig

Så har jeg vundet igen. Denne gang er det hos en anden Lis og jeg har vundet et USB-smykke fra Kähler designet af Helena Rohner. Nu skal jeg bare have valgt en - hælder lidt til en af de blå eller grønne...

onsdag den 13. oktober 2010

Yndlings blog...

Jeg læser med på efterhånden rigtig mange blogs, men der er én som jeg altid glæder mig lidt ekstra over. Den har de flotteste billeder, de smukkeste beskrivelser af dagligdagen og jeg bliver altid gør mig lidt gladere at læse den. Ærlig talt, det rocker-hårdt at være småbørnsmor, fx sidder jeg lige nu i sofaen med sovende Ella - vældig hyggeligt, men jeg har hverken fået morgenmad eller været i bad. Hun vågnede fik tøj på, var derefter træt igen og for tiden nægter hun at sove andre steder end i en varm favn, så nu sidder jeg her og lugter ærlig talt ikke særlig godt og jeg er monster sulten... Men tilbage til bloggen, for den minder mig nemlig altid om hvor fantastisk det også er at være småbørnsmor, når jeg nogen gange har glemt det og at ting som vasketøj og rengøring i virkeligheden ikke er så vigtigt som man går og tror, men det vigtige er tiden med ens børn. Og til sidste men ikke mindst, link: http://www.kellehampton.com/

tirsdag den 12. oktober 2010

Hvor jeg bor

Jeg bor i Odense - har altid boet her og jeg elsker det. Da jeg var yngre drømmede jeg om at komme væk, men ikke længere. Her er min familie, mine venner og der er noget landsby over Odense som gør den super hyggelig. Især her hvor vi bor i udkanten af Odense.
Søndagformiddag satte jeg Ella i slyngen, tog min store dreng og dejlige mand i hånden og gik nogle få meter ned til en lille bro over en lille sø for at fodre ænder.
Det var helt fantastisk. Lidt tåget, men lyset var smukt. Silas elskede det. Han havde dog lidt svært ved at forstå at man ikke kan ae ænder og var derfor ved at blive nappet et par gange, men det er helt klart ikke sidste gang vi gør det ;-)
Desværre er det jo sådan at det ikke alle som respektere nature og derfor ser det også sådan ud - to indkøbsvogne og et barnecykelsæde:
Billedet til mit nye sidehoved er også taget på denne tur, men desværre driller det mig lidt. Når jeg sætter det ind bliver det meget grynet. Nogen gode idéer til at fikse det?

lørdag den 2. oktober 2010

Fødselsdagsgave...

Jeg fik i fødselsdagsgave af mine forældre et par rigtig fine øreringe fra Georg Jensen. Jeg var meget i tvivl om de lige var mig og samtidig var stilken (hedder det det?) man stikker gennem øret lidt tykkere end mine andre øreringe og gjorde derfor lidt ondt at få i. Så nu har jeg byttet dem og igen var jeg i tvivl, så jeg startede med at få et tilgodebevis gik hjem - tænkte over det og snakkede med manden om hvad han syntes ;-) Men det lykkedes mig at tage et valg. Jeg endte med denne fine ring, også fra Georg Jensen:
og jeg er meget tilfreds med mit valg :-D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...