lørdag den 28. august 2010

På barsel...

Der sker ikke så meget herinde for tiden - jeg har simpelthen for travlt med at amme, vugge, skifte bleer og alt det der man ellers laver når man har en ca. 3 uger gammel baby. Men jeg nyder det. Jeg vil ikke lyve (eller begå candy-floss) - det er hårdt, selvfølgelig er det hårdt. Manglende søvn, manglende tid til at spise, manglende tid sig selv, manglende tid til mange ting - men masser af tid til kærlighed, nærkontakt og babynydelse. Og Silas er så glad for hende at det smelter mit hjerte gang på gang - hun skal kysses, krammes, gerne hele tiden og temmelig voldsomt ;-)
og nu vågnede hun, så jeg vil smutte ind og amme igen :o)

mandag den 16. august 2010

Første dag

I dag var den første rigtige dag af min barsel. Første dag alene hjemme, uden mand eller storebror og min pige og jeg har hygget med stort H. Jeg havde besluttet mig for bare at slappe af i dag, læse lidt, strikke lidt - ikke noget med oprydning eller rengøring og det har været skønt.
Jeg har ammet en masse, strikket en lille smule, læst en del og nydt min baby - hun har sovet i mine arme, sovet på mit bryst og sovet ved brystet. Ren nydelse.
I morgen - tjae, hvis det passer ind i lille-pigens rytme, triller vi en tur i det lokale center for at kigge på fødselsdagsgave til min søster. Hvis ikke, ja så hygger vi herhjemme og tager turen senere på ugen. Hvor er det altså bare skønt at være på barsel!!!
Forresten er bogen jeg er i gang med at læse den første bog i twilight-sagaen. Jeg var skeptisk inden jeg gik i gang, men jeg må indrømme at man virkelig bliver trukket ind i historien... Nu må vi se hvad jeg synes når jeg kommer længere ind i sagaen. Lige nu glæder jeg mig i hvert fald til at læse videre :-D

onsdag den 11. august 2010

Mmmmm te

Min skønne søster har været i London og dette er hvad hun havde med hjem til mig - altså teen, ikke kanden. Kanden er et arvestykke ;-) Det er vist ikke nogen hemmelighed at jeg elsker te, især sort te. Dette er en sort te med en let frugtsmag. Jeg synes meget frugtte har en tendens til at være vammel og parfumeret, men denne er bare super lækker. Nu er det vist bare et spørgsmål om hvor lang tid to sådan dåser holder herhjemme, især når nu jeg er på barsel...

søndag den 8. august 2010

Efter 9 mdr's ventetid...

Som den opmærksomme læser nok har opdaget, er det ved at være noget tid siden sidste indlæg. Årsagen til dette er meget simpel - vores lille spire er kommet til verden knap 1 uge før termin :-D Tirsdag d. 3/8 kl. 13.12 kom lille Ella på 3748 g og 54 cm. Hun er efter min (meget objektive) mening den mest lækre, smukke dejlighed nogensinde, selvfølgelig siden hendes bror kom til verden for knap 2 år siden ;-)
Hvor meget der kommer til at ske her på bloggen det næste stykke tid er uvist. Min højeste prioritet for tiden er at amme, dufte til hende, nyde hende, skifte bleer og selvfølgelig stadig nyde hendes storebror :-D
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...