søndag den 30. maj 2010

En dag i sommerhus

Lørdag tog vi i sommerhus med nogle venner. God mad og ren hygge. Silas havde også en fantastisk dag med masser af udendørs leg. Det er på dage som den at jeg mindes om hvor højt jeg egentlig ønsker mig en have. Jeg sætter stor pris på vores altan, men nøj hvor kunne det være lækkert at have en have. En sted at solbade, et sted for Silas at lege, et sted at grille, et sted at spise frokost, et sted at plante osv. Indtil videre er en flytning dog ikke lige i kortene, men det at må "nøjes" med at drømme er nu heller kun dårligt. Det gør dagene i sommerhus, forældres haver osv. så meget skønnere og jeg sætter enormt stor pris på dem.

fredag den 28. maj 2010

At koncentrere sig om at læse når man hellere vil bygge rede


Jeg må indrømme at selvom der stadig er lidt over 10 uger til jeg har termin begynder mit redebygningsinstinkt at sætte ind. Jeg har meget svært ved at koncentrere mig om at læse, selvom den næste eksamen er ved at være alarmerende tæt på. Jeg har indtil flere lister på min computer med krea, sy og diverse andre projekter jeg gerne vil nå inden den lille ny kommer til verden. Nu er dette blad også lige kommet ind af brevsprækken og det gør det ikke lige frem nemmere at koncentrere sig. Heldigvis er der kun to eksamener tilbage så er det barsel og ih hvor jeg glæder mig til at komme i gang med mine lister.

Derudover har jeg gjort en del tanker om hvad jeg vil bruge denne blog til. Jeg er ny i blogland og ved faktisk ikke lige nu om der rent faktisk er nogen udover den nærmeste familie som læser med. Men jeg har fulgt med i de sidste dages debat og tragiske hændelser, så indtil videre kommer der ikke flere private billeder, af hverken mig, manden eller lille-manden. Det vil blive en blog med masser af snak, tanker og krea-ting. Måske ombestemmer jeg mig, måske opretter jeg en ekstra blog som er lukket for alle andre end familie og venner eller måske finder jeg en helt tredje løsning. Det vil tiden vise. Indtil videre føler jeg at det er nødt til at være sådan. Desværre.

mandag den 24. maj 2010

En lille projekt til mig selv


Jeg har for en gang skyld syet noget til mig selv. Jeg gider ikke sy tøj til mig selv for tiden, der er jo kun knap 3 mdr til at den lille spire kommer og maven forsvinder. Men jeg har i lang ønsket mig et nyt penalhus. Det tog ikke særlig lang tid og var overraskende nemt, på trods af at jeg normalt hader at sy noget med lynlås. Jeg har forresten fulgt denne tutorial. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Det har en rigtig god størrelse og er meget pænere end det gamle klodsede jeg havde før.

fredag den 21. maj 2010

Sommerbukser og solbriller


Så blev jeg færdig med to par sommerbukser til Silas. Et par knæbukser i denim, med æbleapplikation på bagpå. Æblerne sidder lidt højt, men det har jeg sendt en pytmand efter ;-)


Derudover et par stumpebukser i mælkedrengestrib. Disse er helt enkle og uden detaljer, men jeg er endt med at være vældig tilfreds med resultatet.

Nu håber jeg bare at de passer. Glæder mig til at prøve dem på knægten i morgen tidlig.

Jeg havde jo snakket om også at sy en ekstra bøllehat til Silas, men da han nægter at have den har i forvejen på har jeg droppet det projekt. I stedet har vi i dag indkøbt solbriller. Dem er han helt vild med. Faktisk vil han gerne have dem på hele tiden og det er meget vigtigt at far også har sine på. Her ses mine to mænd sammen, mens de læser en bog med Bamse og Kylling. Silas har lige været i bad og er egentlig på vej i seng, men der var lige tid til en enkelt bog.





tirsdag den 18. maj 2010

Om snot og sommervejr i vente

I weekenden havde jeg store planer for mine aftener i denne uge. Vejrudsigten siger jo sommervejr her sidst på ugen og det gik i weekenden op for mig at Silas slet ikke har nogen sommerbukser og det går jo slet ikke ;-) Men så blev jeg forkølet, synes selv jeg har været meget hårdt ramt ;-) Men her til aften er hovedet klaret noget op og jeg har fået klippet lidt stof. Et par denimknæbukser og et par stumpebukser i mælkedrengestrib. Nu mangler jeg jo så bare at få dem syet. Håber jeg kan nå at sy det ene par i morgen aften og det andet torsdag aften. Silas burde egentlig også have en ny bøllehat, men nu må vi se hvad jeg kan nå.

søndag den 16. maj 2010

En hyggelig søndag

I dag var en af de dage hvor man står op om morgenen og ikke rigtig ved hvad dagen skal bruges på. Rigtig dejligt for en gang skyld. Desværre var vejret ikke spændende og desværre er vi alle tre blevet lidt snottet, så det endte med en hygge dag. For at komme lidt ud af lejligheden tog vi en tur i Plantorama, egentlig primært for at købe en kattegræs, da jeg er træt af at katten spiser min persille i køkkenet ;-) Silas ville meget gerne med, faktisk løb han hen til døren med sine tro følgesvende, Bamse og aben Emil og ventede på at manden og jeg fik smølet os færdige.
Da vi kom hjem, gav Silas selvfølgelig en hånd med at få plantet det hele. Især lecanødderne er han helt vild med.

Resultatet af vores anstrengelser, 3 sukkulenter, 2 begoniaer og en enkelt kattegræs.

lørdag den 15. maj 2010

Velkommen til min blog

Nu vil jeg forsøge at få gang i en blog. Her vil jeg skrive om de forskellige krea-projekter jeg går og sysler med i hverdagen, samt hvad der nu ellers foregår i vores lille familie.
Jeg har stadig rigtig meget arbejde at gøre med layout, så det næste stykke tid vil der blive leget lidt med det.
Jeg kan jo starte med at vise mine seneste projekter frem.

En lille spencer til spiren i maven, som jo måske bliver en pige:

En sommerkjole til en venindens 1,5-årige pige, nu håber jeg bare den passer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...